RoCk DüKKanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RoCk DüKKanı

Cinema Bizarre ve Evanescence Fanlarının Buluşma Noktası ! CBEVAFANTURK...

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» 100'e kadar sayma
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 1:29 am tarafından purpledreams

» kelime türetme
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 11:33 pm tarafından strify 4ever!!

» ANTI_SOAD'sız olmaz xD
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimePerş. Kas. 20, 2008 11:29 am tarafından Verrückt

» En sevdiğiniz 3 Üye
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 6:20 pm tarafından purpledreams

» **verrückt**
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 6:35 pm tarafından Verrückt

» Kiro'dan Bir Kaç Şey
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 11:28 am tarafından Verrückt

» Grup Biyografisi
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 11:27 am tarafından Verrückt

» Yeni logomuz nasıl
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 11:49 pm tarafından Zachery

» Strify Resimleri
Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 11:33 am tarafından ...emiLy...

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
...emiLy...
Dysfunctional Family Tercümesi I_vote_lcapDysfunctional Family Tercümesi I_voting_barDysfunctional Family Tercümesi I_vote_rcap 
purpledreams
Dysfunctional Family Tercümesi I_vote_lcapDysfunctional Family Tercümesi I_voting_barDysfunctional Family Tercümesi I_vote_rcap 
ohJhmqhR
strify 4ever!!
sda...Amy
Zachery
Verrückt
aykut
PunkiePukky
ANTI_SOAD
Player

Dysfunctional Family Tercümesi

YazarMesaj
...emiLy...
Admin
Admin
...emiLy...

Kadın
Hobi : müzik ve biLgisayar

Dysfunctional Family Tercümesi Empty
MesajKonu: Dysfunctional Family Tercümesi   Dysfunctional Family Tercümesi Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 9:53 am

Sorunlu Aile

Ben bir serseriyim, ben bir günahkarım
Ben yeni başlayıp kaybolanım
Ben kendi kendime ipliğim
Ben bir iyilik ve kötülük kuvvetleri arasında büyük ve son çatışma olurum
Ben bir hilkat garibesiyim, ben bir yalancıyım
Ben kısa aşk yaşarım, iyi olmadığımı inkar ederim

Ve bazen andırırım
Ben sadece biriyim
Hiç bir Harikaya neden olmam
-so dum so dum di dum di dum-

Ben çok daha garip olurum
Deli gibi giderim, artırırım
Sadece onu kırmak
Senin neyi gördüğünü ele geçirir
Bu benim kaderim.
Bir sorunlu ailenin ürünüdür

Sorunlu,sorunlu,sorunlu aile...

Ben, biraz intihar niteliğindeyim
Kendimin en kötü rakibiyim
Tren faciası, beyaz süprüntü, hilkat garibesi, manyak, kafadan çatlak
Ben haylaz bir zorbayım
Şeytanla sözleşme imzaladım
Artık yolumdan dönmüyorum

Ama bazen andırırım
Ben biri değilim
Neden olduğumu gördüğüm zaman (Harikaya)
-so dum so dum di dum di dum-

Ben çok daha garip olurum
Deli gibi giderim, artırırım
Sadece onu kırmak
Senin neyi gördüğünü ele geçirir
Bu benim kaderim.
Bir sorunlu ailenin ürünüdür

Sorunlu,sorunlu,sorunlu aile...

Ben herhangi biri değilim,
Benim için ağlamaz mısın?
Ben sadece sorunlu ailedenim..

Aile...aile...aile...aile